top of page

Tederheid door Massage

Op de dag van vandaag zijn er nog zoveel mensen die niet of zeer zelden aangeraakt worden. Zeg het zelf, een hand op uw blote huid voelen doet goed. 

Het is daarom niet meer dan menselijk om een aanraking, knuffel of lichamelijk contact te missen. Wij geloven dat iedereen het recht heeft om liefdevol aangeraakt te worden. 

Wij dragen graag ons steentje bij door een moment van warmte en tederheid toegankelijk te maken met onze massages. Dit met alle respect voor beide partijen.

Er zijn duidelijke grenzen die niet overschreden worden, geen intiem contact met de masseuse. Met andere woorden, u ondergaat de massage passief en geniet zo volledig van elke aanraking. 

Mensen met een beperking

Mensen met een beperking worden bij ons graag verder geholpen. Voor meer informatie of advies kunt u (ook als ouder, begeleider etc) gerust bellen of mailen.

Tantra Ritual

120 min 290 euro, 180 min 390 euro

Een tijdloze ontmoeting en puur genieten van aanraking. Na een gezond hapje en een warme thee nemen wij je op een tedere reis waar zorgzaamheid, gevoeligheid, veilig en geborgen zijn centraal staan. 

Tantramassage

60 min 150 euro, 90 min 210 euro, 120 min 270 euro

Een tantramassage is een zeer tedere zintuigelijke massage, waarbij alle plekjes van je lichaam worden geprikkeld. Incl. hapje en drankje

Soft massage

60 min 110 euro, 90 min 160 euro

Een zachte massage met een vleugje sensualiteit.

Sweet Emotion Tantra

60 min 140 euro, 90 min 190 euro

Een tantramassage speciaal ontwikkeld voor de vrouw. Dit is een massage dat je dichter brengt bij je kern, je lichaam en je vrouwzijn. Onbeschaamd voelen, beleven en aanwezig zijn.

De masseuses dragen tijdens de sessie een sarong. U ligt tijdens de massage op een massagetafel of futon.

bottom of page